Публикувано на: 02.09.2012г.
vita_sun.jpgВторият модул на кампанията стартира на 10 септември и ще продължи до 10 октомври и се изразява в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми. Поради засиления интерес от страна на пациентите, консултациите този път ще се провеждат не 2 пъти, а 3 пъти седмично между 14:00 и 16:00 ч. във „Вита Ин Витро Център”. Те ще включват безплатен ултразвук и спермограма.

Целта на кампанията е да насърчи раждаемостта сред младите семейства в страната, както и да окаже помощ на всички двойки, които искат да имат дете.

Графикът за посещения ще бъде обновяван на уебсайта на „Вита Ин Витро Център” (http://www.invitro.vita.bg/), като всички желаещи двойки могат да се запишат за прегледи и консултации на тел: 02/960 49 50 или 02/960 49 90

Кампанията е насочена към двойки с репродуктивни проблеми, като в края една от двойките-участници ще спечели безплатна ин витро процедура


През юни месец тази година „Вита Ин Витро Център” стартира кампания „Слънчице и в твоя дом” за двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията се осъществява с подкрепата на Сдружение „Зачатие” - първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми в България.

„Слънчице и в твоя дом” се състои в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията се осъществява в два модула, като първият се проведе от 15 юни до 15 юли. Вторият модул на кампанията стартира на 10 септември и ще продължи до 10 октомври. Поради засиления интерес от страна на пациентите, консултациите този път ще се провеждат не 2 пъти, а 3 пъти седмично между 14:00 и 16:00 ч. във „Вита Ин Витро Център”. Те ще включват безплатен ултразвук и спермограма.

Графикът за посещения ще бъде обновяван на уебсайта на „Вита Ин Витро Център” (http://www.invitro.vita.bg/), като всички желаещи двойки могат да се запишат за прегледи и консултации на тел: 02/960 49 50 или 02/960 49 90.

Всички посетители на безплатните прегледи и консултации имат възможност да участват в томбола за спечелването на безплатна ин витро процедура от „Вита Ин Витро Център”. Непосредствено след приключването на кампанията, специална комисия ще изтегли печелившата двойка.


За „Вита Ин Витро Център”

"Вита Ин Витро Център" е създаден като първия Ин Витро център, част от структурата на МБАЛ „Вита”. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.

"Вита Ин Витро Център" разполага с последно поколение високо специализирана апаратура, за да могат пациентите ни да се възползват от най-съвременните технологии за асистирана репродукция.