Награди и отличия на zachatie.org за 2004 г.
Публикувано на: 27.11.2004г.
  Мили приятели, през 2004 г. нашият сайт спечели няколко престижни награди за информационен портал и сайт на годината в конкурсите:
БГ Сайт 2004, Компютърно пространство 2004 и Най-успешен български сайт за родители и деца.
Д-р Мариела Даскалова - зам. председател на сдружение Зачатие  с почетната грамота от форума Компютърно пространство 2004

БГ Сайт 2004
ноември 2004

Номинация в категория ЗДРАВЕ
Първа награда на журито и първа награда на публиката

Конкурсът БГ Сайт са най-престижните у нас уеб награди. Български сайт се организира за шеста поредна година под мотото "Тръгни от тук".
През септември 2004 г. нашият сайт за семейно планиране и репродуктивно здраве - zachatie.org участва за първи път в конкурса за сайт на годината БГ Сайт 2004 в категория Здраве.

Оценяването се извърши от 16 членно жури съставено от експерти, ръководители на значими сайтове или фирми, свързани с Интернет бизнеса, водещи специалисти в областта на уеб.

Нашият сайт бе удостоен със 1-ва награда на журито в категория ЗДРАВЕ и спечели 1-во място от гласуването на публиката.

Тържественото огласяване на победителите в конкурса се проведе на официална церемония в София Ленд на 1 Октомври 2004 г. организирана от Българската уеб асоциация с водещи Ники и Силвия от предаването "Споко" по БТВ.

Почетна статуетка - символ на конкурса, изработена от скулптура Иво Арнаудов и грамота връчи водещата на предаването "Бъдете здрави" по БТВ - д-р Вeргиния Минчева на председателя на сдружение "Зачатие" - Оливера Борисова.

Благодарим на всички вас - наши приятели, посетители и партньори за подкрепата и високата ви оценка. Обещаваме, че ще продължим да работим със същата енергия, любов и ентусиазъм и няма да ви разочароваме!

Удостоверение за Първа награда на журито в категория Здраве на БГ Сайт 2004

Удостоверение за Първа награда на публиката в категория Здраве на БГ Сайт 2004





Компютърно пространство 2004
октомври 2004

Номинация в категория ИНФОРМАЦИЯ И МЕДИИ
Втора награда на журито

Шестнадесетото издание на форума се организира от СОКИ и Център за компютърни изкуства в съорганизаторство с MARC Communications и Агенция 'Развитие на съобщенията и на информационните и комуникационните технологии', и в партньорство с Юнеско, Министерство на финансите, Майкрософт България, Национален студентски дом, Гьоте-институт София и Министерството на образованието и науката.



Форумът "Компютърно пространство 2004" се проведе през октомври 2004 г. под патронажа на президента на Република България Георги Първанов.

В конкурса участваха 159 сайта от 10 държави. Номинирани бяха по 5 сайта в 9 категории.

Официалната церемония по награждаването на победителите се състоя на 12 октомври в зала 10 на НДК. Събитието бе открито от Президента на Република България г-н Георги Първанов. Специални гости на церемонията бяха министърът на финансите г-н Милен Велчев, министърът на образованието доц. Игор Дамянов, заместник председателят на народното събрание г-жа Камелия Касабова и заместник министърът на младежта и спорта г-н Феим Чаушев.

Нашият сайт бе номиниран и класиран на 2-ро място в категория ИНФОРМАЦИЯ И МЕДИИ! Почетна грамота бе връчена от зам. председателя на народното събрание Камелия Касабова на зам. председателя на сдружение "Зачатие" - д-р Мариела Даскалова.

По мнението на председателя на Организационния комитет и журито д-р Росен Петков, сайтът ни е направил много силно впечатление на журито с високата си информативност.

Удостоверение за Второ място в категория Информация и Медии на Компютърно пространство 2004


Най-успешен български сайт за родители и деца
юни 2004

Номинация в категория ПОРТАЛ ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ
Първа награда на публиката

От 19 април до 24 май 2004 г. Асоциация “Родители” и “Издателска къща “ТАРА” организираха конкурс “Най-успешен успешен български сайт за родители и деца”. Конкурсът се проведе в портала за родители на ИК “ТАРА” – www.marti-online.com. В конкурса участваха български сайтове посветени на майчинството, детското здраве и родителите в определените от организаторите 7 категории:

Портал за деца и родители, Сайт на списание за родители, Сайт на детска градина / училище, Сайт на увеселително заведение за деца и родители, Сайт на детски магазин, Сайт на организация, Здравен сайт за родители.

Официалното награждаване се състоя на 6 юни в София Ленд. Нашият сайт спечели 1-во място в категорията ПОРТАЛ ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ. Наградата бе връчена на Елена Хаджигенова - член на управителния съвет на сдружение "Зачатие".

Благодарим на всички наши приятели и посетители, които ни подкрепиха и дадоха своя глас за нашия сайт!

Грамота за Първо място в категория Портал за деца и родители на I-ви национален конкурс за най-успешен сайт за родители и деца

Плакет за Първо място в категория Портал за деца и родители на I-ви национален конкурс за най-успешен сайт за родители и деца