Благотворителна инициатива
Публикувано на: 26.11.2012г.
KZ2012/image.jpg  Скъпи приятели, Наближават празници. Всяка година по това време, хората си пожелават здраве, щастие и късмет. Много от нас и вас, обаче, таят силен и все още несбъднат копнеж  и по нещо друго, истинско и съкровено - копнежа да имат дете. Ние от сдружение "Зачатие" вярваме, че когато човек се бори за мечтите си, те се сбъдват - и от години помагаме на хората по пътя им в тази борба. Много дългоочаквани детски усмивки са изгрели благодарение на ежегодната инициатива на "Зачатие" за финансово подпомагане на двойки с

репродуктивни проблеми, наречена така красиво "Коледно желание".

Тази година, бихме искали заедно с финансовата си подкрепа да изпратим и много късмет и положителна енергия на всички нуждаещи се.

Затова сдружение "Зачатие" реши, че ще дари за тазгодишното издание на дарителската си инициатива "Коледно желание" сума, равна на членския внос на 100 наши симпатизанти, които вече са сбъднали мечтата си - като символ на нашите "стиснати палци" за кураж и късмет!

Тази сума ще бъде разпределена по равно между две семейства. Така всяко от тях ще разполага с финансова помощ от 2000 лева за диагностика и лечение на репродуктивни проблеми.

Тъй като сдружение "Зачатие" цени високо дейността и подкрепата на своите членове, бихме искали да им се отблагодарим. Ще заделим допълнително сумата от 3000 лв, които ще бъдат разпределени под формата на ваучери за лечение и диагностика на стерилитет между 6 от нашите членове.

Имената на хората, които ще получат ваучерите за финансово подпомагане, ще бъдат изтеглени посредством жребий по време на Коледното тържество на сдружение "Зачатие" на 15.12.2012 г. в парк-хотел "Витоша", София.

Подаването на заявления за финансово подпомагане започва от 27.11.2012 г. и приключва до края на 11.12.2012 г.


Условия за кандидатстване за финансово подпомагане с ваучер на стойност 2000 лева от сдружение "Зачатие":

Могат да се кандидатират всички двойки, които отговарят на едно или повече от следните условия:

- партньорката в двойката е с доказан изчерпан яйчников резерв и приложи становище от специалист и необходимите документи, които доказват диагнозата;
- двойката е изчерпала трите си опита към Център "Фонд асистирана репродукция" и нито един от тях не е бил успешен, като приложи документи за това;
- партньорката в двойката е на възраст над 43 г. и поради тази причина не може да се възползва от финансирането на Център "Фонд асистирана репродукция"

Задължително е участниците да са регистрирани във форума на Зачатие с дата, не по-късна от 26.11.2012 г.

---------------------------------------------------------------------

Формуляр за кандидатстване:

1. Име, фамилия, потребителско име във форума:
2. Телефонен номер:
3. Партньор (Име, Фамилия):
4. Пълен пощенски адрес:
5. E-mail адрес:
6. Правим опити за забременяване от .... години
7. Деца от настоящия или от друг партньор - да/не (оградете вярното)
8. Причина, поради която не мога да ползвам фонда:
.......................................................................
(изчерпан яйчников резерв и небходимост от донорска яйцеклетка, изчерпани три безплатни опита от фонда, възраст над 43 години)
9. Декларирам, че имам нужда от финансова помощ, за да продължа лечението си и ще я използвам по предназначение.
10. Напишете откъде научихте за благотворителната инициатива (сайт, форум, Facebook, приятел или медия) и защо кандидатствате за финансова помощ именно от Сдружение "Зачатие".

--------------------------------------------------------------------

Формулярът изпратете на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема на писмото "КОЛЕДНО ЖЕЛАНИЕ" до 11.12.2012 г. включително.

Ваучерите ще имат срок на валидност от 1 година, считано от деня на тяхното получаване.

Пожелаваме ви късмет в жребия и успехи във всичките ви начинания!