Кръгла маса
Публикувано на: 08.06.2012г.
drz2012/haskovo_.jpg  В навечерието на най-голямото си годишно събитие Деня на репродуктивното здраве сдружение "Зачатие" съвместно с Община Хасково организира кръгла маса на тема "Стерилитетът - поглед от всички страни". Тя ще се състои на 15 юни 2012 г. от 14.00 часа в конферентната зала на Етаж 4 в Дома на техниката, град Хасково. На срещата ще бъдат обсъдени проблемите на семействата с репродуктивни проблеми, които живеят на територията на община Хасково и възможностите за тяхното подпомагане.

Сдружение „Зачатие” ще представи кампанията си ориентирана към тинейджърите за профилактика на репродуктивните заболявания „Бъди в час по репродуктивно здраве”. Тя включва провеждането на часове по репродуктивно здраве за учениците от средния курс и безплатното разпространение на информационни книжки за момчетата и момичетата в училищата от цялата страна.

В дискусията ще участват представители на пациентските организации, на община Хасково, на здравни заведения в Хасково и областта, специалисти по репродуктивна медицина, граждани и медии.  Записване за участие в кръглата маса можете да направите на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.