Публикувано на: 29.04.2012г.
  На 29 април 2012 г в Плевен се проведоха “Плевенски и мунологични дни” 2012. Сдружение “Зачатие” се представи в част “Репродуктивна психология” с презентация на тема „Обществото и репродуктивните проблеми”. Представихме работата на сдружението, разбиранията на обществото, както и влиянието на медиите върху общественото мнение. Нашият координатор в град Плевен - Магдалена представи пред всички специалисти на форума проблемите, с които се сблъскват двойките, които се борят за дете, в обществото и какво е мястото на "Зачатие" като фактор във за формиране на правилно обществено разбиране и отношение към темата. Тук можете да видите пълната презентация на сдружение "Зачатие:

Презентацията бе много силна и бе приета с огромен интерес и одобрение от присъстващите на форума. Бяха обсъдени и много идеи за бъдещо съвместно сътрудничество между участниците в полза на пациентите с репродуктивни проблеми.

Освен сдружение "Зачатие", презентации направиха и представители на други пациентски организации, както и Анелия Рангелова психолог в КИРМ гр. Плевен.

http://prikachi.com/images/765/4705765u.jpg http://prikachi.com/images/771/4705771Z.jpg http://prikachi.com/images/774/4705774s.jpg