Водещи клиники от цялата страна се включват в инициативата на Сдружение Зачатие - Коледно желание
Публикувано на: 30.11.2010г.
http://www.zachatie.org/media_awards/baby1.gif Водещи клиники от цялата страна ще се включат в инициативата на Сдружение "Зачатие" като предоставят безплатни ин витро процедури за двойки с репродуктивни проблеми, които не се възползват от финансиране от Център Фонд Асистирана репродуцкия. Семействата, които ще спечелят безплатна процедура в съответните центрове ще бъдат изтеглени в публичен жребий по време на инициативата "Коледно желание".

Инициативата на Сдружение "Зачатие" ще се проведе на 18.12.2010 г. от 18:00 ч. в зали БулМар на ул. "Нишка" 172, София. 

Клиниките, които даряват безплатни ин витро процедури на двойки от форума на "Зачатие" са:

 media_awards/Varna.gif Център за асистирана репродукция "Варна" 
Проф. Иван Козовски
ivf_sf.gif  Център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София"
Д-р Явор Владимиров
 stamenov_logo.gif Център за репродуктивно здраве "Надежда"
Д-р Георги Стаменов
 logoa.gif Медицински център "Афродита"
Д-р Антон Баев
 tehnobios.gif

Медицински център "Технобиос"
Доц. Илия Ватев

 media_awards/logorz.gif

Медицински център "Репродуктивно здраве"
Доц. Атанас Щерев

 selena.gif Акушеро-гинекологична болница "Селена" Пловдив
Д-р. Здравко Минев
 http://www.zachatie.org/images/ag_dimitrov.gif Ин Витро АГ Медицински Център Димитров
Д-р Йосиф Димитров


Пакет вътрематочна инсеминация и пакет проследяване на бременност всеки на стойност 500 лв от:

http://www.invitro-plovdiv.com/melilogo.gif
Meдицински Център "Надежда Репродуктив Пловдив"
Д-р Васил Даскалов

Фирмa  MLD Trading се включва в благотворителната кампания, като предоставя два пакета лекарства /всеки съдържащ до 30 броя ампули Merional 75 IU, Fostimon 75 IU или комбинация от двата продукта) според необходимоста на изтеглените участници. За да участвате в томболата за този пакет не е необходимо ново заявление, от него ще се възползват двама от вече подали заявления за безплатна процедура без лекарства, които не са били изтеглени в жребия за процедури.

 


Сдружение "Зачатие" изказва своята искрена благодарност към съпричастността на екипите на тези центрове и техния професионализъм!!!

Двойките, които могат да участват в жребия за ин витро процедури трябва да отговарят на следните условия:

- да не получават финансиране по програма на Център Фонд Асистирана репродукция, като изложат причините за това и приложат съответните документи;

- да са регистрирани потребители на форумите на сайта на Сдружение "Зачатие" не по-късно от 30.11.2010 г.


Всички те могат да участват в жребия като отбележат от кои клиники биха желали да получат финансиране на ин витро процедура. Формуляр за участие (приложен по-долу)  може да попълните тук и да изпратите на e-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   до 15.12.2010 г.

Пожелаваме Ви успех и щастливи Коледни и Новогодишни празници!!!



ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ

 

1. Име, фамилия, никнейм .............................................................

2. Телефонен номер ......................................................................
 
3. Партньор (Име, Фамилия) .........................................................

4. Адрес, пощ. код ........................................................................
   
Улица, № .......................................................................................
 
5. E-mail адрес ...............................................................................

6. Правим опити от ......... години

7. Нямам деца от настоящия или от друг партньор ......нямам/имам (оставете верния отговор)

8. Декларирам, че не ползвам финансиране от Център Фонд Асистирана репродукция ...не ползвам/ползвам (оставете верния отговор)

8. Защо не ползвате финансиране от Център Фонд Асистирана репродукция?

.................................................................................................

.................................................................................................

.................................................................................................

(примери: не отговаряте на условията за кандидатстване, неизяснен стерилитет и липса на самофинансиране на АРТ, изчерпан яйчников резерв, имате 3 неуспешни опита по фонда, клиниката Ви не работи с фонда и не искате да я сменяте и т.н. и т.н)

(При необходимост от документи, доказващи тази причина като изчерпан яйчников резерв - становища, ФСХ, АМХ - моля приложете ги в писмото)

9. Участвам за:
(можете да участвате за неограничен брой клиники от изброените по долу, но можете да спечелите ваучър с процедура само за една. В случай, че участвате за повече от една клиника - отбелязвайте в скоби срещу отговора си приоритетното място на Вашето желание. Например с (1) отбележете най-желаната от Вас клиника, с (2) следващата , с (3) тази след нея. По този начин ако бъдете изтеглени за повече от една клиника, ще можем да се съобразим с Вашите приоритети.)

-
 Безплатна процедура без включени медикаменти в Център за асистирана репродукция "Варна" проф. Иван Козовски ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Център за репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София"  д-р Явор Владимиров ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура със включени медикаменти в Център за репродуктивно здраве "Надежда"  д-р Георги Стаменов ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Медицински център "Афродита"  Д-р Антон Баев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Медицински център "Технобиос"  Доц. Илия Ватев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Акушеро-гинекологична болница "Селена" - Пловдив  Д-р Здравко Минев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура със включени медикаменти и със включени изследвания в Медицински център "Репродуктивно здраве"  Доц. Атанас Щерев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура със включени медикаменти и със собствени яйцеклетки в Ин витро АГ Медицински център "ДимитровД-р Йосиф Димитров ... да/не (оставете желания отговор)


- Пакет инсеминация в МЦ "Надежда репродуктив Пловдив" Д-р Васил Даскалов  (членството в Сдружение "Зачатие" е предимство)... да/не (оставете желания отговор)
- Пакет проследяване на брменност в МЦ "Надежда репродуктив - Пловдив" Д-р Васил Даскалов (членството в Сдружение "Зачатие" е предимство)... да/не (оставете желания отговор)


10. Декларирам, че имам нужда от финансова помощ, за да продължа лечението си и ще я използвам по предназначение. Регистриран потребител на форума на "Зачатие" преди 30.11.2010 съм. Информиран съм, че при невярно подадени данни подлежа на дисквалификация от жребия.


Изпратете формуляра на
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   до 15.12.2010 г.  !!!