Публикувано на: 07.12.2003г.
Медцински център "РепроБиоМед" ООД
ул. "Д-р Петър Берон" 5А, партер,
тел: 02/963 08 04; 02 / 980 09 91;
е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
д-р Павлета Табакова - 0888 318 135
д-р Георги Николов - 0888 703 786

www.reprobiomed.net
Прегледи : Всеки работен ден след 15:30 ч.
Изследвания: Всеки работен ден от 8:30 до 13:30 ч.
РепроБиоМед е Медицински център за оказване на здравни услуги в областта на акушерството и гинекологията. Регистриран е през 1999 г. по Търговския закон като ООД и като "Медицински център" за извънболнична помощ по Закона за лечебните заведения.

РепроБиоМед е високо специализиран в областта на модерните технологии на Репродуктивната биология и Медицина, откъдето произхожда и абревиатурата на името му. По същество РепроБиоМед е фамилна фирма, която особено много държи на реномето си и никога не прави компромиси в качеството на извършваните медико-биологични процедури и обслужването на пациентите.

Мисията на РепроБиоМед е да създава щастие, като помага на безплодните семейства да се сдобият с така бленуваната рожба. За целта отдават всичките си знания и сръчности за въвеждане на рутинно прилагане на модерните методи за диагностика и лечение на безплодието, като са осигурили най-модерните технически средства за постигането на тази цел.

Профилактика, диагностика и лечение на безплодието в семейството, включващо всички известни до момента репродуктивни технологии:
индукция на овулацията и контролирана овариална хиперстимулация
изкуствени инсеминации с обработени сперматозоиди от съпруга или от дарител
Ин витро IVF - ET (In Vitro Fertilization and Embryo Transfer)
ICSI (Intra Cytoplasmic Sperm Injection)
MESA (Microsurgical Epididimal Sperm Aspiration)
TeSE (Testicular Sperm Extraction)
Профилактика, диагностика и лечение на болестите на репродуктивната система:
онкологични профилактични прегледи
диагностика и лечение на възпалителни заболявания
макро- и микрохирургична пластика на органите на репродуктивната система при жените
женска консултация
фамилно планиране
менопаузални проблеми - диагностика и лечение
Клинична лаборатория:
хематологични изследвания
клинична биохимия
ензим-имунологичен анализ
хормони: FSH, LH, PRL, E2, PRG, TEST
Хепатит B, Хепатит C, СПИН
Хламидиална инфекция, Рубеола, Токсоплазмоза
Компютър-асистиран микробиологичен анализ:
идентификация на микроорганизми, вкл. микоплазми
определяне на антибиотична чувствителност и резистентност

Спермална и ембрионална криобанка:
спермален анализ
микроманипулация на човешки гамети
компютър-асистирано замразяванеи съхраняване при -196 градуса по Целзий на човешки гамети и ембриони

 


Екипът на РепроБиоМед:

Екипът на РепроБиоМед е съставен от специалисти с огромен опит в областта на асистираната репродукция. През 1988 г. създават първото в страната "Отделение по Ин витро фертилизация", при това в обикновена, неуниверситетска болница - бившата Първа АГ болница "Тина Киркова". През 1997 г. екипът създава и групата за ин витро фертилизация във Втора АГ "Шейново". Техни са първите близнаци и тризнаци, родени след ин витро процедура, техни са и първите две деца, родени след трансфер на замразени човешки ембриони.

Д-р Павлета Табакова - Управител на РепроБиоМед и негов Медицински Директор. Специалист акушер-гинеколог с повече от 30 години стаж в областта на акушерството и гинекологията и повече от 25 години опит в областта на безплодието при човека. Специализирала е по проблемите на асистираната репродукция в Лондон и Кеймбридж - Англия, Кил - Германия, Копенхаген - Дания, Стокхолм и Гьотеборг - Швеция, Рим - Италия и Чикаго -САЩ. Д-р Табакова е Вицепрезидент на Българската Асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве. Тя е регионален Директор за България на Международната елитарна дамска организация Zonta International.

Доц. д-р Иван Николов - Управител и Административен Директор на РепроБиоМед. Доцент по онкология. Специализирал в Кеймбридж - Англия по проблеми на общественото здраве и на първичната профилактика на злокачествените новообразувания, както и здравен мениджмънт в Университета за национално и световно стопанство. Притежава значителен опит в експерименталната медицина и биология. Участвал е с д-р Табакова в организирането на първото отделение за ин витро фертилизация в България. Отговорен за цялостната дейност на центъра.

Д-р Георги Николов - Специалист акушер-гинеколог, завеждащ ембриологичната лаборатория на РепроБиоМед. Владее отлично всички съвременни ин витро техники. Специализирал в Англия, Дания и Холандия по проблемите на асистираната репродукция и микроманипулацията на човешки гамети. Притежава значителен опит в гинекологичната ендокринология. Има специални интереси и в оперативната и диагностична ендоскопия.

Д-р Свилена Колева - Опитен микробиолог, отговорен за микробиологичната диагностика на Центъра.

Диана Гуленова - Млад и амбициозен биолог, завършил Биологическия факултет на Софийския университет с дипломна работа в областта на молекулярната генетика на мъжкото безплодие. Втори ембриолог на РепроБиоМед.

Останалата част от тима включва висококвалифицирани акушерки, медицински сестри, лаборанти и технически сътрудници, чиято основна задача е висококачественото обслужване на пациентите и поставянето на техните интереси на първо и единствено място.


Как да открием РепроБиоМед?

Адресът на РепроБиоМед е:
София 1000, ул. "Д-р Петър Берон",N5a, партер. Улица. "Д-р Петър Берон" е малка пресечка свързваща бул. "Фритьоф Нансен" и ул. "Г. С. Раковски" между бул. "В. Левски" и ул. "Л. Каравелов". Намира се в идеалния център на София близо до НДК.
Стационарните телефони за връзка са:
02 963 08 04
02 980 0991
Мобилните:
0888 318 135
0888 703 786
E-mail:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.reprobiomed.net